strawberry.jpg

פורום סקס

בפורום סקס באתר תותה תקבלו עדכוני סקס חמים ותוכלו לדבר ולשאול כל מה שתרצו על סקס. פורום זה אינו מיועד לפרסום הודעות בנושא הכרויות, לשם כך קיימים מגוון פורומים בנושאים שונים בעמוד קהילות סקס באתר. נא הקפידו על תקנון האתר וההנחיות השונות.

הצטרף לקהילה »
24/10/2014

כל מי שזין את טלי מקח אותי - שירים את היד

דנידם 45
דנידם 45
בן 56, מתל אביב-יפו
הודעות בפורומים: 47

כל מי שהצליח לזין את טלי שירים את היד ויכתוב כאן ויפרט - אני סקרן לדעת כמה גברים מהאתר הזה הצליחו כמוני לזין את טלי מקח אותי מבעלי .

אני כבר זיינתי אותה יותר מעשר פעמים חלקם ממול הפרצוף של הבעל האפס שלה כשהוא יושב קשור ממולנו על כיסא כשהוא מסטול מת ורואה ללא כל ברירה איך שאני טוחן לו אותה כשהוא  כולו רועד כשהוא מיילל בוכה מקטר וצופה בנו בהלם מבלי שהוא יכול לגעת בה ולא להתערב בכל שאני עושה לה ..

חלק נכבד מהתמונות שטלי פירסמה כאן הם איתי כשאני מזין קורע וטוחן אותה עם הזין הגדול והעבה שלי - כשברקע אני נטרף לשמוע איך שבעלה בוכה כמו ילד בזמן שאני מזין לו אותה.

לדעתי טלי היא השרמוטה הכי טובה במדינה בעני היא מספר 1 כי היא יפה - היא חושנית -היא סקסית - היא כוסית -היא נקייה -היא מדהימה - היא מיוחדת - ריח הגוף שלה מחרמן ומשכר כמו יין משובח - ומה שמטריף אצלה עוד זה שהיא חולת זין - היא אוהבת זין -היא לעולם לא מתנגדת לזין שנכנס וקורע אותה גם כשהכוס ממש נקרע -כי ברגע שהזין הגדול שלי נכנס הכוס שלה פשוט נקרע - יש לה כוס צר - כשזין נכנס - הכוס פשוט נפתח נקרע ומתרחב זו הרגשה מטורפת .היא פותחת את הרגליים פותחת את הכוס ומאפשרת לזין לחדור ולהכנס עד הסוף גם כשהכוס נקרע

להתנשק עם טלי זו חוויה מרגשת בלתי נשכחת היות והיא מתמסרת לזין עם הלב והנשמה - וזה פשוט מגרה מטריף מחרפן - אני לא מפסיק לחשוב ולפנטז על טלי - וכל הזמן מחפש שוב ושוב את ההזדמנות על מנת לחזור ולזין אותה - לא בא לי כבר לזין את אשתי למראת שיש לי אישה נאה - וכשאני כבר מזין את אשתי אני עוצם את העניים על מנת לדמיין את טלי .

ואלה שזכו והצליחו לזין אותה לבטח כולם יסכימו איתי ואשמח לדעת על כך .

הינה לכם מספר תמונות בהם תוכלו לראות איך שאני מזין וקורע את טלי ממול הבעל האפס שלה. 

אשמח לתגובות - ואם משהוא ירצה לדעת עוד על איך זיינתי אותה שיכתוב 

אז מי עוד הצליח מאתר הזה  לזין את טלי שירים את היד ויכתוב!!!!!

DSCN5797_3373.JPG

pic2022305 (2)_8906.jpg

כוס על הנזין 2_3878.jpg

אהבו 4
פחות אהבו 0

דורג בהצלחה
 מדרג..

24/10/2014   | #1
קח אותי מבעלי
קח אותי מבעלי
בת 47, מעומר
הודעות בפורומים: 2384
אני המומה !!!פשוט המומה .

אני מציע לך להחליף את מינה צמח בבחירות לכנסת הבאה יש לך סיכוי טוב להצליח גם שם ב לעשות סקרים .

אני רואה שהזיונים שהיו לך איתי חירפנו לך את הראש עד כדי כך שאתה סקרן לדעת עם כמה גברים הזדיינתי - מזל שהסקר הוא בלעדי לאתר הזה כך אני גם מקווה.

בכל מקרה תודה על הפרגון שלך הצלחתה לרגש אותי בכל התיאורים שצינתה כאן .

ואני מאחלת לך הצלחה בסקר גם אני יעקוב אחרי הסקר שלך נראה אם הגברים שהיו איתי ירימו את הכפפה ויענו לך

אהבו 2
פחות אהבו 0

דורג בהצלחה
 מדרג..

24/10/2014   | #2
עמוד האש
עמוד האש
בן 50, מאילת
הודעות בפורומים: 34
גם אני זיינתי את טלי !!!
רציתי לשמור על הדיסקרטיות אבל מודעה זו הטריפה אותי והחלטתי להרים את הכפפה וגם את הזין ולכתוב.

כן גם אני זיינתי את טלי גם אני קרעתי וטחנתי אותו ממול הבעל שלה וגם כשבעלה נעול בחדר אחר ולא יכול לראות .

אני גבר שתלתן עם זין גדול הטירוף שלי בסקס זה להפוך את האישה שאיתי לזונה לשרמוטה לזין אותה ולקרוע אותה גם כשהיא קשורה כנועה וחסרת אונים ויכולת התנגדות בזמן שאני דוחף לה את כל הזין הגדול שלי לפה לכוס ולפעמים גם לתחת .

את טלי הכרתי מאתר אחר - היא ביקשה ממני להיכנס לאתר הזה על מנת לצפות בתמונות הרבות והנועזות שיש לה כאן .

כשקראתי הבנתי וראיתי את התמונות של טלי לא יכולתי לעמוק בחיבוק ידיים ופעלתי על מנת להצליח לזין אותה הטריף אותי הרעיון שבעלה גבר כנוע שלא מסוגל כלל לזין זה התאים מאד כמו כפפה על היד לכל הפנטזיות הפרועות שלי ולטירוף שיש לי בסקס .הרגשתי חובה לבוא ולטחון אותה ולהפוך אותה לשמוטה שלי היות ואני גבר נועז קשוח ושתלטן עם זין שכל המטרה שלו זה לקרוע את הצורה של האישה שנמצאת איתי במיוחד כשזה גם נעשה ממול הבעל הכנוע שלה.

כשהגעתי אליה היופי החושניות שלי גמרה אותי הרגשתי שאני פתאום מתאהב בה דבר שלא קרא לי מעולם התנשקתי אתי בחושניות והתחרפנתי ממנה הרגשתי שאני לא מסוגל לקרוע אותה היות והיא יפה חושנית עדינה ונאהבת אמתית עשיתי איתה אהבה עם רגש .

כשהיא ראתה את הזין שלי עומד היא נבהלה היא הבינה שהיא הולכת להיקרע הכוס כנסתי לה אצבעות לכוס והרגשתי איך שהכוס שלה מאד מבוהל מהזין שלי וממה שמצפה לו - אבל הוא היה רטוב -חם רותח ואחל פועם כמו שעון שביצרי היא עשתה את כל שבקשתי ממנה היא פתחה את הרגליים ולא התנגדה בזמן שדחפתי את כל הזין לתוך הכוס כשללפני כן חייבתי אותה לרדת על הברכיים לפתוח את הפה ולמצוץ עמוק עד הגרון

החוויה הייתה מרגשת מטריפה ומיוחדת שכבר בסיום המפגש קבעתי איתה למפגש חוזר ל מנת להשלים את מה שלא הספקתי לעשות כי כל המטרה שלי זה היה לקרוע אותה לטחון אותה ולהפוך אותה לשרמוטה שלי

בהתחלה במפגש הראשון - לא רציתי להצטלם אבל במפגש השני שלי איתה כבר אני זה שביקש להצטלם איתה בתנוחות נועזות והתלהבתי להצטלם איתה בתנוחות נועזות ולעשות סרטונים נועזים איתה במיוחד כשהבנתי שאני אקבל חלק מהתמונות למזכרת -

מצורפת תמנה שלי עם הזין הגדול שלי

דורג בהצלחה
 מדרג..

24/10/2014   | #3
עמוד האש
עמוד האש
בן 50, מאילת
במפגש השני עם טלי כבר הגעתי מוכן ומיד כשנכנסתי אליהם לבית כופפתי אותה מול הכורסה בו ישב בעלה הכנוע כשהיא עדין בכותנת הלילה הנועז בו היא קבלה אותי בזה - קרעתי מעליה את תחתון החוטיני שהיה עליה - וישר דחפתי לה את הזין עמוק לתוך הכוס כשאני מחזיק בה בכוח על מנת שהיא לא תוכל לברוח ולא להתנגד לחדירת הזין

הרגשתי איך הכוס שלה נפתח ומתרחב ונטרפתי - הרגשתי איך שהכוס נקרע מגודל הזין שלי כשמנגד אני שומע אך שבעלה מיילל כמו ילד ולא מאמין לכל מה שאני עושה לטלי אישתו

תפתחי את הכוס דרשתי ממנה לפתוח - לפתוח את הכוס ותני לזין לחדור עמוק עד הסוף אמרתי לטלי במן שאני דוחף ומכניס את כל הזין עמוק לתוך הכוס שלה והזין נכנס הוא פשוט נכנס ופתח אותה לא עצרתי לרגע כשאני כול הזמן מפמפם אותה וטוחן אותה בדוגי ממול הבעל המסכן שלה - זיינתי פתחתי וקרעתי אותה ללא הפסקה - - עד שהכוס נקרע ונכנע לגודל הזין שלי

הינה לכם התמונה שיכולה לתאר את כל שניסיתי כאן לתאר
ואתם רבותי מוזמנים להגיב ....

דורג בהצלחה
 מדרג..

24/10/2014   | #4
עמוד האש
עמוד האש
בן 50, מאילת
עם הטעם בא גם התאבון אז הינה לכם עוד תמונה נועזת כשאני עם טלי לפני שאני דוחף לה את כל הזין לכוס תסתכלו על גודל הזין שלי ותנסו להבין איך שכל הזין הגדול הזה מצליח להכניס ולקרוע ולהרחיב את הכוס הצר של טלי

תנסו לדמיין את הכוס של טלי כשכל הזין הזה עמוק עמוק בתוך הכוס שלה ובעלה הכנוע מסתכל ללא כל ברירה ורואה איך שכל הזין נכנס ומרחיב לאשתו את הכוס

מחכה לשמוע תגובות -מי שישלח תגובות נועזות ומעניינות אולי יקבל ממני תמונות חדשות ונועזות כשאני מזין את טלי ואולי סרטון כי יש לי גם כמה סרטונים איתה

דורג בהצלחה
 מדרג..

24/10/2014   | #5
דנידם 45
דנידם 45
בן 56, מתל אביב-יפו
אז שיחקתה אותה

כל הכבוד לך נראה שיש עוד גברים עם זין גדול שקרעו לטלי את הכוס ואת הצורה ממול הבעל האפס שלה

ברוב מאד אחזור לזין ולטחון אותה שוב ואז גם לבטח יהיו לי תמונות וגם סרטונים נועזים איתה

אז תרימו את היד ואולי את הזין כפי שההוא כתב וכיתבו עוד על טלי - מי הוא הצליח לזין אותה
וספרו מעט ממה שיצא לכם מהמפגש עם טלי

דורג בהצלחה
 מדרג..

24/10/2014   | #6
דנידם 45
דנידם 45
בן 56, מתל אביב-יפו
טלי !!!
אולי תגיבי על מה שההוא כתב עליך -אגב הייתי מאד רוצה שתספרי לכולם איך שזיינתי אותך ועד כמה את אוהבת את הזין שלי

אני רוצה השבוע לזין אותך שוב אבל הפעם יש לי תוכניות נועזות ופרועות מאד עבורך ועבור האפס שלך

כולם גם מוזמנים להגיב לא חייב להכניס תמונות רק תגיבו וספרו קצת ממה שעשיתם עם טלי לכל מי שהצליח באמת לזין אותה

דורג בהצלחה
 מדרג..

26/10/2014   | #7
Tzahit
Tzahit
בן 44, מיישוב
הודעות בפורומים: 3

אני לא זיינתי את טלי... נשמע לי מדהים הזיון איתה תהנו ותמשיכו לשמור על סקס מוגן...

דורג בהצלחה
 מדרג..

26/10/2014   | #8
דנידם 45
דנידם 45
בן 56, מתל אביב-יפו
לפי סגנון הכתיבה שלך נראה שמאד היתלהבתה לזין את טלי אבל קל להבין שאתה באמת עדין עוד ילד סגנון הכתיבה שלך מאד מאד ילדותי אני מתפלא על טלי איך היא נתנה לך לזין אותה במיוחד כשהיא לא נוהגת להזדיין עם צעירים

כנראה ששיחק לך המזל !!!!!!!!!!!!!!!!!

דורג בהצלחה
 מדרג..

27/10/2014   | #9
עמוד האש
עמוד האש
בן 50, מאילת
דנידם 45

נראה לי שכואב לך שבחור צעיר הצליח לזין את טלי זכותה של טלי להזדיין עם מי שבא לה / וטבעי מאד שבחור צעיר שמצליח זין את טלי יתלהב כי טלי מיוחדת ואתה עצמיך כותב ומתאר את זה אז למה שהוא לא יתלהב מזה שהוא גם זין אותה

תסתכל על הזין שלי כי את כל הזין הזה אני הכנסתי לכוס של טלי גם בפה גם בכוס וגם אני זיינתי את זין כמה פעמים
ולמראת שאני מבוגר גם אני מאד התלהבתי לזין אותה במיוחד כשהצלחתי להכניס את כל הזין עד הסוף

כי לא אחת מסוגל לקבל כזה זין ומה שהטריף ריגש והלהיב אותי אצל טלי שהיא לא מתנגדת היא פשוט לא מתנגדת גם כשהכוס נקרע היא פשוט מתמסרת ולא מתנגדת
לכל שעושים לה .. וזה מרגש מטריף אין דבר כזה
אני מאוהב בה .. והלוואי יכולתי השאיר בתוך הכוס שלה באופן קבוע כי להיות עם טלי זה משהוא לא מהעולם הזה אז אין סיבה שאתו בחור צעיר לא יתלהב מזה שהוא זין אותה
מה אתה אומר על הזין שלי

דורג בהצלחה
 מדרג..

27/10/2014   | #10
עמוד האש
עמוד האש
בן 50, מאילת
דנידם 45
ומה אתה אומר על תמונה הזו תראה איך שאני מזין את טלי בפה
הורדתי אותה על הברכיים ודחפתי לה את כל הזין עמוק לתוך הפה כשהיא כנועה וחסרת אונים לזין הגדול שלי

טלי יפה סקסית חושנית מיוחדת נקייה מדהימה יש לה שדיים מהממות וכוס חבל על הזמן הכוס שלה צר מאד לכן כשאני מכניס את הזין אני ממש מרגיש איך שהכוס נפתח איך שהכוס מתרחב ועוטף את כל הזין עם השפתיים הלוהטות של הכוס עד שהכוס נכנע לזין ונקרע

נטרפתי לזין אותה התחרפנתי מזה במיוחד כשבעלה האפס יושב לו בצד ממול וצופה בכל שאני עושה לה מבי שהוא יכול להתערב בכל שאני עושה לה

להתנשק עם טלי לזין את טלי זה חלום חלום פשוט חלום מי שלא זין את טלי לא יודע מה הוא מפסיד - כי היא אוהבת סקס היא אוהבת את הזין היא מתמסרת לזין עם הלב והנשמה כשהיא כנועה וחסרת אונים מול הזין הגדול שלי

דורג בהצלחה
 מדרג..

27/10/2014   | #11
עמוד האש
עמוד האש
בן 50, מאילת
כככה נראה הזין שלי רגע אחרי שהוא יוצא מתוך הכוס של טלי כשהוא עדין רטוב חם ורותח מהכוס של טלי

תנסו לחשוב ולדמיין מה ואיך הרגישה טלי כשכל הזין הגדול הזה היה עמוק בתוך הכוס תנסו לדמיין את כל הזין הגדול הזה בתוך הכוס הצר של טלי אחרי שזיינתי לה גם את הפה
אהבו 1
פחות אהבו 0

דורג בהצלחה
 מדרג..

27/10/2014   | #12
ilan64
ilan64
בן 59, מחולון
הודעות בפורומים: 4
איתי מזיין אותה בכיף אבל יש לי זין קטן

דורג בהצלחה
 מדרג..

27/10/2014   | #13
דנידם 45
דנידם 45
בן 56, מתל אביב-יפו
ilan64

אז מה אם יש לך קטן אני מכיר מי זו טלי טלי אישה חושנית רומנטית מיוחדת ולמראת שהיא אוהבת גדול אבל יש לי חבר בגיל 50 שיש לו קטן וגם הצליח לזין אותה והוא התחרפן ממנה והיא התחרפנה ממנו תבין סקס טוב אמיתי זה לא רק זין גדול מי שחושב כך טועה בגדול
טלי אישה עדינה יפה רומנטית מיוחדת

ולך עמוד האש מה אתה משחק אותה עם הזין הגדול שלך בי גדיל

אני את טלי חירפנתי גם עם הלשון גם עם האצבעות דחפתי לה ויברטור ואז גם את הזין

גם לי יש גדול אז מה גודל הזין לא תמיד קובע אז אל תשחק אותה מצו בבקשה

דורג בהצלחה
 מדרג..

28/10/2014   | #14
אדון לוק
אדון לוק
בן 70, מחיפה
הודעות בפורומים: 18
אני עוקב אחרי הפורומים ולא יכולתי לעמוד מהצד אז גם אני זיינתי את טלי לי אין זין גדול אבל אני טוב בליקוקים ובהחדרת הזין שנראה דיי אדיאלי ומגניב אני אוהב נשים כנועות וכשניפגש עם טלי פשוט התחרפנתי

כשזינתי את טלי הרגשתי לפתע שאני הופך צעיר ב 30 שנה הזין שלי עמד כמו טיל וזיינתי אותה בשיא ההתרגשות ובשיא ההתפעלות כי באמת כמו שכולם אומרים טלי אישה מקסימה היא איזה מאד חכמה ואנטלגנטית וכיף לנהל איתה שיחה .

היא יפה היא חושנית היא סקסית להתנשק איתה זה משהוא מיוחד ומאד מרגש לא יכולתי להפסיק להתנשק איתה ול להפסיק לשחק בה בכל הגוף ובשדיים המהממות שלה טלי אישה מיוחדת במינה וטבעי שהיא תהיה חולת סקס כשיש לה בעל שבאמת לא מסוגל כלל לספק ולא לזין אותה הייתי המון לראות איך שבעלה יושב לו בצד משחק בזין הקטן שלו ורואה בהתרגשות גדולה את כל שאני עושה עם טלי

נטרפתי לעשות איתה אהבה להתנשק ולזין אותה אהבתי להחזיק בה חזק ולתקוע לה את כל הזין עמוק בתוך הפה ואז גם בכוס כשמנגד אני רואה את בעלה המסכן שיושב וצופה בנו בהלם ורחמתי עליו רציתי מעט לשלב אותו בסקס אבל טלי לא רצתה בזה כשהיא לוחשת לי באוזן שהיא לא רוצה בשילובו של הבעל וכיבדתי את זה.

כשזיינתי את טלי התחרפנתי הרגשתי שאני פשוט מתאהב בה אי אפשר לא התאהב בטלי היא פשוט מהממת עדינה חושנית יפה סקסית נקייה אסטטית ריח הגוף שלה גרם לי להרגיש בעננים והתחרפנתי
מצרף תמונה כשאני מזין את טלי על הספא בשיא ההתלהבות שלי שתוכלו לראות ולהבין במעט את שהרגשתי כשהייתי עם טלי

דורג בהצלחה
 מדרג..

28/10/2014   | #15
אדון לוק
אדון לוק
בן 70, מחיפה
הודעות בפורומים: 18
הינה עוד תמונה כשאני מחזיק בטלי ומזין אותה בדוגי נועז מחרפן ומטריף למראת שאני בן 60 + עם טלי הרגשתי כמו בן 30 וזה מוזר פשוט מוזר .

ושלא תבינו נכון אני אדם שהיה עם הרבה בחורות גם צעירות וגם מבוגרות יותר אבל אישה כמו טלי מעולם לא פגשתי

צריך להרגיש על מנת להבין צריך לראות ולהרגיש על מנת להבין את שאני מנסה כאן לתאר היא פשוט אוהבת את הסקס היא עושה סקס מתוך אהבה אמיתי לסקס

היא מתמסרת לגבר עם הנשמה כשהיא אוהבת אוהבת את כל שעושים היא אוהבת להתמסר ולשטף פעולה היא אוהבת לחרפן את הגבר שנמצא איתה מגע הידיים והגוף שלה זה משהוא שלא ניתן לתאר

ואני מתחרפן ממנה
מעולם לא הרגשתי שאני מתאהב בה פשוט התאהבתי בה דבר שלא קרא לי מעולם
קבלו תמונה נוספת שלי עם טלי על מנת להבין את שעשיתי איתה

דורג בהצלחה
 מדרג..

28/10/2014   | #16
קח אותי מבעלי
קח אותי מבעלי
בת 47, מעומר
כל הכבוד לכם על הפירגון שלכם אהבתי לקרוא את שאתם כותבים עלי וזה באמת מרגש ומטרי אותי זה אפילו מחרמן כי באמת אני אוהבת להתנשק ולהזדיין עם גברים מתאימים

אני זקוקה לאהבה ולסקס רומנטי אוהב חושני נועז פרוע וחסר פשרות אבל אהיה רק עם גברים שיראו לי מתאמים
היות ובעלי לא מסוגל לזין הוא מעולם לא הצליח לזין אותי

ואתה השועל 22

אכזבתה בגדול כי מתברר שאתה שיקרה לי כשאמרתה לי שהקונדום נקרע והתברר שהכל היה מתוכנן מראש ותרגיל מלוכלך שלך על מנת לזין אותי ללא קונדום ולגמור ולהשפיך לי בכוס

זו אחת הסיבות מדוע אני לא מאמינה בגברים צעירים ולא מעוניינת בהם כי הם לא אמינים אז נכון הצלחתה לשכנע אותי להזדיין איתי כשנתתה לי לעשן ולשתות בכדי להפוך אותי לכנועה וחסרת אונים ויכולת התנגדות ואז גם להצליח לזין אותי בתחת .

אבל שתדע שזו הפעם האחרונה כי להיות איתי כבר לא תזכה לעולם אני בזה לגברים כמוך

חשבתי שאתה שונה מכל אותם צעירים שסירבתי להיות איתם אבל לצערי התברר שטעתי בגדול

מה שנותר לך זה לפנטז על התמונות שלי כי אותי כבר לא תפגוש לעולם ...
בהצלחה
קבלו תמונה חדשה נועזת מטריפה שלי כשאני משופדת על זין של גבר ותוכלו להגיב אם תירצו בזה

דורג בהצלחה
 מדרג..

28/10/2014   | #17
קח אותי מבעלי
קח אותי מבעלי
בת 47, מעומר
שועל 22!!!

זו פעם אחרונה שאני כותבת לך ואל תנסה לשחק לי אותה תמים

נכון כשזינתה אותי בתחת אחרי שהפכתה אותי לכנועה ולחסרת יכולת התנגדות כן מאד נהניתי מזה וכן גמרתי חזק ואהבתי מאד אז להתעלל בבעלי ולחרפן אותו על מנת שהוא ירגיש כנוע מושפל וחסר אונים

כי זו אחת הפנטזיות הפרועות שלי גם כשזרקנו אותו בהמשך לחדר השני ואז הזדיינו לבד לא בעלי אבל מה שהרגיז אותי הוא שאתה תחבולן ולא אמין בזה ששיקרתה לי כשאמרתה לי שהקונדום נקרע ואז כאן אתה לפתע מתרברב בזה שאתה מספר שעשיתה את זה בכוונת תחילה שהכל היה מתוכנן מראש .

ושוב אני בזה לגברים שלא אמינים ולגברים בסגנון שלך
לו הייתה מבקש את זה בצורה יפה כשאני מאד מאד חרמנית אולי אולי אולי הייתי מטפתה ונכנעת לבקשה שלך .

או לו הייתה מנסה את זה בכיף כנ"ל למראת שאני לא מקיימת יחסים ללא קונדום אני דוגלת רק בסקס בטוח אבל כן היו מקרים בודדים בהם הסכמתי לתת לגבר להשפיך לי בפה או בכוס או בתחת - במידה והייתי נכנעת לו לסקס אנאלי כפי שנכנעתי לך

אבל הסגנון שלך פשוט היה מגעיל ולכן אל תנסה יותר כי לעולם לא נפגש שוב וזה סופי

והינה עוד תמונה נועזת חדשה מטריפה שלי כשאני בחויית סקס נועזת מטריפה עם גבר שאהבתי להיות איתו

דורג בהצלחה
 מדרג..

28/10/2014   | #18
קח אותי מבעלי
קח אותי מבעלי
בת 47, מעומר
לשועל 22
אני מבקשת להפסיק לבלבל לי את המוח אני לא מעוניינת וזה סופית מבין????

וכשאחליט לבגוד בבעלי ולהזדיין עם גבר מאחורי גבו של בעלי אדאג לעשות את זה עם גבר ששווה את זה
ולא עם אדם כמוך ...אבל גם אז לא לפני שקודם אעשה את זה תחילה ממול העניים של הבעל שלי

עד כאן ............
אהבו 1
פחות אהבו 0

דורג בהצלחה
 מדרג..

28/10/2014   | #19
קח אותי מבעלי
קח אותי מבעלי
בת 47, מעומר
רק שתדעי ממי אני לא מפסיק לחשוב ולפנטז עליך ועל הזיונים הפרועים שהיו לי איתך ואני עדין בטוח ומאמין שעוד אזכה שוב לזין אותך

אגב רק שתדעי שגם כשזיינתי אותך בתת היו רגעים שדחפתי לך את הזין ללא קונדום והשפכתי לך עמוק בתוך התחת .

את חשבת שהתחת היה טוב ופתוח בגלל כמות הג'ל שמרחתי לך בחור של התחת אבל לא זה היה כמות השפיך הגדולה שהשפרצתי לך בתוך החור של התחת אחרי שהשפכתי לך בתחת וכשהזין ממשיך לעמוד ולא מפסיק לזין ולטחון אותך עד שגם התחת נקרע
וזה היה מטריף ומחרפן עבורי ועבור הזין שלי

הינה ממי הינה תראי איך שאני מכניס לך בתחת תראי את הזין הגדול שלי -תזכרי בו

את זה צילמתי עם האיפון שלי רגע לפני שדחפתי לך את הזין הגדול שלי עמוק בתחת שלך כשהוא בלי קונדום
אשמח לתגובות מכולם ע הזין ועל התחת של טלי

אהבו 1
פחות אהבו 0

דורג בהצלחה
 מדרג..

ההודעה שלך

להוספת הודעה בפורום נא התחבר או הירשם לאתר

|    הודעה הבאה »   
1  2  3  4  5  הבא  »  

התחבר לאתר

זכור אותי שכחתי סיסמה משתמש חדש?

מודעות ממומנות

מודעות ממומנות

אודות  | תנאי שימוש  | פרטיות  | בטיחות אישית  | בקרת הורים  | צור קשר  | פרסום  | גרסת מובייל  | © כל הזכויות שמורות לתותה