אז ככה, באתר הזה יש איזה 100 גברים על כל בחורה וכל אחד מאותם גברים מצפה שהבחורה תענה לו, אז מצטערת זה לא עובד ככה לפחות לא איתי, אני עונה למי שנותן לי סיבה מספיק טובה לענות.
בכל מקרה אין שום סיבה שגברים פה ילכלכו על הבחורות רק בגלל שהן בוחרות לא לענות להם.
אז לכל מי ששומע מגברים אחרים דברים על בנות באתר הזה שיחשוב פעמיים לפני שהוא מאמין.
מצד אחד את צודקת,וזה לא במקום ללכך,אלה אם כן היא אוהבת :)
מצד שני יש פה מלא טיזריות,ומתחזים
גם אני חושב ככה אבל מצד שני אפשר לענות ולומר יפה לא מתאים לי שלדעתי זו דרך מכבדת
יש לציין שצוות האתר דואג למחוק חשבונות של מתחזים ועוקב אחר הדיווחים השונים כדי לשמור על איכות גולשים ואמינות גבוהים ביותר.
באמת חבל שאתם לא עושים את העבודה שלכם,היא בכלל לא אפקטיבית .יש מלא מתחזים פה!!!סורי לא כיף כאן!!!
דווקא אני דיווחתי לצוות האתר על מתחזה והם טיפלו בפנייה שלי ממש מהר
אפשר גם להגדיל ראש ולסנן באופן עצמאי...רובנו מחפשים סקס לא חתונה...
מי שמחפש סקס בצורה דיסקרטית מן הסתם ירצה להסתיר את זהותו. וזה משהו בסיסי לכתוב - לא מתאים או משהו בסגנון... מתחזים או מתחזות תמיד יהיו בכל מקום... גם בברים ופאבים יכולים להתחזות!!
לא מסכים איתך דני
צודקת במאה אחוז אכן מבאס שאין פה יותר בנות חחחח דרך אגב לא קשור אבל מסקרן התגייסת כבר
יש גבול כמה פעמים אפשר לרשום לאנשים לא....
פשש חזקה
נשמח להודעה ממך
וואו!!! יש המון מחירה לא חסר לך בכלל(((:
בחירה
אוהבת ידיים חזקות?
תראו על מה אתם מתייחסים..אין קשר דבריה..
היא צודקת לגמרי,אנחנו(גם אני) תמיד מצפה(שמח) שכשאני שולח הודעה יחזירו לי...
מה ש״כבר לא קטינה״ אומרת,שאפילו אם היא היית רוצה אין לה אפשרות מרוב הצפת הודעות!
ואנחנו הגברים לא צריכים לקחת את זה למקום של ״סינון״ ובטח לא להתנהג בצורה לא ראויה.
אני מסכים איתה לגמרי ואנחנו הרבה פה בייחס לבנות שזה באסה אבל נורמאת השיח שלנו לא צריך לרדת בגלל זה.
אנחנו צריכים להיות מספיק טובים כדי שהבנות פה יתייחסו אלינו ולדבר לא ראוי זה לא שייך
זה כאילו שכל האתר מתחיל איתה חחחחחחח
מצטרפת לדבריה,אתם באמת מדברים דוחה כשלא עונים לכם ולא משנה עם בכוונה או שלא... כשאתם מדברים ככה אני אישית דווקא לא עונה.
אהבתי יואב 25 מצטרפת לכל מילה
חברים בא לכם לארגן ערב גיבוש עם שתייהקריוקי ועוד?