זה שאת חמה רק צריך לגין מה האהבא בסקס חמה מאוד שרוצה תודה
אין שום בעיה עם זה , זה דווקא אני אוהב !!
אשמח להכיר
זה הכל עניין של הרגשה אישית לדעתי אם זה לא מפריע לך אישית וכל מה שאת מנסה זה לרצות אחרים אז זה לא שווה התעסקות אבל אם זה גורם לך אי נוחות אישית אז תחשבי מה לעשות בעניין..
דווקא אין שום בעייה מתוקה אני אוהב את השפתיים הבולטות אשמח לעניג אותך כמו כל אישה שלחי
לא ניראה לי שיש בעיה רפואית וכל הכבוד לך שאת מציפה הבעיה ברבים..אני חושב שכל עוד זה לא מציק או מפריע בקיום יחסים..אין עם זה שום בעיה ולדעתי העובדה שזה בצורה זו..זה מזמין ומחרמן הרבה גברים ואותי גם..אשמח להכיר אותך
לדעת יש לך שפתיים יפית ויותר מזה היתי שמח לרדת לך ולענג אותך צרי קשר בפרטי להמשך
תודה לכולכם על התשובות!
רק להבהרה- מה שבתמונה זה לא שלי זה לקוח מאתר של ניתוחים פלסטיים בואגינה- כוס
התמונה הזאת שמתחתיה כתוב before הייתה נראית לי הכי דומה לכוס לשלי
אחלה אני אוהב
הי האמת זה כוס לא סקסי בכלל בתור גבר שאוהב המון ללקק חשוב לי שהכוס יראה יפה ונעים סליחה אבל זה האמת
אוקי מכבדת את דעתך ניר
אני גם אוהב את הלוק
הכי כיף ללקק אותו ככה😉
ואם עדין לא מצאת מישהו שיודע ללקק אותו ככה... אני כאן בשבילך חח
כן זה מבטס שהכוס עם שפתיים בולטות כלפי חוץ
זה כוס המיוחד אשמח להגשים איתך פנטזיה זה מגרה.
היי בייבי
לטעמי האישי זה פשוט חלום
מת כל כוס עם נוכחת ושפתיים בולטות
יכול לנשק ולפנק כוס כמו שלך ללא מנוחה
זכית תהני מזה
ומי שיזכה לטעום ממך לא ירצה לעזוב
היי ביישנית,
גם בעבר הייתי דתיה אז אני יכולה להבין וכל הכבוד על האומץ של השאלה.
בכל אופן,זה באמת עניין של טעם גברי/נשי ואסטטיקה תמיד חשוב להקפיד אז אולי את טיפה יותר אבל זה לא נורא כלל בעניי ואישית גם אוהבת..
אין לי בעיה עם שפתיים גדולות דווקא זה מגרה שלחי הודעה נדבר
לדעתי התמונה של הלפני שהראית לא ממש בשמיים (שוב, לטעמי..) אבל אני חושב שאת רוב הגברים יעניין יותר הפנים שלך והגוף, הראייה דרך העין של הזין היא לא ממש 6/6 והוא ניכנס בכיף
מקסימום אני לא ירד לך..
ניראה בן זונה- אז אם הזין של מישהו לא אטרקטיבי בעיני אני גם מקסימום לא ארד לו .....
קודם כל לא כתבתי את זה בשביל להעליב, זה רק מה שאני חושב.
דבר שני, בהחלט אם הזין של מישהו לא אטרקטיבי בעיניך את לא חייבת לרדת לו, יש עוד הרבה מאד דרכים להנות מסקס..