פורום סקס

strawberry.jpg

בפורום סקס באתר תותה תקבלו עדכוני סקס חמים ותוכלו לדבר ולשאול כל מה שתרצו על סקס. פורום זה אינו מיועד לפרסום הודעות בנושא הכרויות, לשם כך קיימים מגוון פורומים בנושאים שונים בעמוד קהילות סקס באתר. נא הקפידו על תקנון האתר וההנחיות השונות.

RE:למה כולם מעדיפים לשפד ???+תמונות לדוגמא

דבי
בן 49, מאשדוד
הגיב ב 30/07/2014

טלי תשלחי לי גם סירטונים

גבר נאה
בני 44, מתל אביב-יפו
הגיב ב 30/07/2014

אני מבין את כל הסיפורים מסביב
ככה מנסים ליחצן זונה ללא מוניטין
היום בשוק ניתן להשיג זונות ברמה גבוהה
במחיר מוזל יש במרכז רוסיות פצצות שלא רואות את התחת הגדול שלך ממטר ומה שאת עכשיו בגיל 40 עוברת ולומדת הן שכחו ממזמן וחוץ מזה למה לשלם לזונה מבוגרת 500 שקל שיש רוסיות בנות 20 ב200 שקל אל תקנו את הסיפורים האלה
אני בטוח שבעלה מקלל את היום שהוא נישא לזונה
שחוץ מלהשיג זיין בחיים לא השיגה שום דבר נקודה למחשבה..המשך יבוא!

גבר נאה
בני 44, מתל אביב-יפו
הגיב ב 30/07/2014

חחחח סתם זונה פתטית בת 40 שמנסה לגזור קופונים על פראיירים כמו בתמונה לכו כבר לרוסיה בת 20 שמלידה מכירה את העבודה ובמחיר מוזל

דבי
בן 49, מאשדוד
הגיב ב 31/07/2014

תביא מספר של משהיא טוב

קח אותי מבעלי
בת 47, מעומר
הגיב ב 31/07/2014

לגבר נאה!!!
בגלל זה התחננתה וגם לא הפסקתה להציף אותי בהודעות על מנת שאסכים להיפגש איתך אבל כשסירבתי להיפגש איתך כי לאנראתה לי אז באות התגובות שלך -כך מתנהגים ילדים שאני מתגדת להיפגש איתם - אני לא רוסיה וגם לא בת 20 אני מאד בררנית לגיבי כל גבר שפונה אלי ורק כשאני מוצאת את הגבר שנראה באמת מתאים לי- רק אז אני מתאמת מפגש - זה ההבדל ביני לבין אותם בחורות .
אני מאד בררנית וממיינת כל מי שפונה אלי רק גבר שיראה לי רציני כנה ומתאים יזכה להיות איתי.
מעבר לזה לא התיחס אליך חבל שאני לא יכולה להראות את כל המיילים שכתבתה לי כמה התחננתה להיפגש איתי כמה התחננתה לקבל ממני סירטון
מתברר שתחושות הבטן שלי לא מטעות ולא הטעו אותי כשסרבתי להיפגש איתך כי לא נראתה לי והבנתי שאתה בעצם ילד ואני עם ילדים לא ניפגשת
תודה

גבר נאה
בני 44, מתל אביב-יפו
הגיב ב 01/08/2014

חחחחחחחח פה ההוכחה שאת שקרנית לא קטנה
אני יכול לעלות את המיילים שלנו ולהראות לכולם
שהסכמת להיפגש אך סירבתי מפני שאת מבקשת תשלום עבור מפגש ואמרתי לך שאני לא נפגש עם זונות מהסיבה הפשוטה שאתן מזדיינות כמו מכונות ובלי שום רגש כי בנינו אני יודע שחוץ מהכסף למימון
לא מעניין אותך שום דבר אל תנסי לשקר כמו הסיפור עם הרב רק כדי לקבל לקוחות ולפי התמונות שאת מציגה את ניראת פג תוקף ממזמן
השדיים נפולים והכוס מקומט כמו זקנה
אז לכי חפשי לך פראיירים זקנים כמוך שיזיינו אותך בתחת לעיני בעלך המסכן חחח המשך יבוא..

גבר נאה
בני 44, מתל אביב-יפו
הגיב ב 01/08/2014

בקיצור בואי לאיזור המרכז
אני יראה לך מזה זונות אמיתיות
כוסיות צעירות ולא זקנות כמוך
עם כולסטרול גבוהה חח

מושיקו77
בן 36, ממודיעין
הגיב ב 03/08/2014

לגבר נאה תמשיך ככה צודק בכל מילה שאתה אומר תפתח לאנשים פה קצת את העיינים לכל הנואשים פה
כל מילה שלך אמת !!

הוסף תגובה חדשה

עליך להתחבר לאתר על מנת להשלים פעולה זו הירשם או התחבר

הרשמה חינם

לאתר הרגיל