אני מתל אביב יפו אני בחורה בת 22 בלונדינית רזה עם עיניים כחולות אני לא אוהבת גברים שעירים ואני מכורה לסקס אני מוכנה לעשות סקס המון זמן ואני אוהבת שדוחפים לי באצבעות
סקס עם זוג סקסי...מתאים?
פורום זה אינו מיועד לפרסום הודעות פרטיות בנושא הכרויות, לשם כך קיימים מגוון פורומים בנושאי הכרויות ונושאים נוספים. מומלץ לקרוא את ההסבר לפרסום הודעות הכרויות בפורומים על מנת לפרסם את ההודעה בפורומים הרלוונטיים.
בתודה על ההבנה ושיתוף הפעולה,
צוות תותה
גברים חרמנים לא להשיב/לשלוח הודעות,
הפרופיל הזה אמיתי כמו שאני בלונדינית עם עיניים כחולות.
אני מוכן0549075322
שלום לך סקסית אני דני ואני מחפש אותך לסקס מטריף עים ירידות לדגדגן הלוהט שלך עד שתגמרי 69 אוראלי עמוק ורטוב אנאלי מסאג עים שמן כול הגוף ועוד עים מתאים לך ואת רצינית לפגישה תצרי קשר עים טלפון שלך ונזרום משם מחכה לך
לא זה לא תמונה אמיתית אין סיכוי שזו תמונה אמיתית בחורה צעירה לא תכניס ככה תמונה עם פנים זה לא אמיתי
אם זה באמת אמיתי תכניסי עוד תמונות נראה אותך עם תמונות עם אותם פנים בתמונות נועזות כאלה
כל אחד וכל אחת יכולים למצוא כאלה תמונות בכל מני אתרים ואז לפרסם אותם ולטעון שזה אמיתי - אני בטוחה שזו תמונה מזויפת לא אמיתי
אולי אפילו זה גבר שסתם הכניס תמונה שהוא מצא באחד מאחרי הסקס או בחורה שמחפשת להתחזות תחושות הבטן שלי מעולם לא הטעו איתי
מה את מקנאה שיד לה גוף יותר יפה ישרמוטה
זואת שחקנית פורנו בתמונה
דברי איתי מותק ..
אני צעיר חמוד אם כלי טוב ..
יפנק אותך בזמנים טובים !!!
קודם כול לא תמונה אמיתית אבל אם רוצה שנדחוף בשמחה
מענין מאד!!!
שיש רק תמונה אחת בלבד שלה או שלך
לו זו היתה תמונה אמיתית אז למה שלא תכניסי עוד תמונות נוספות???
תשטבה!!
כי זו לא תמונה אמיתית
שלחי הודעה free45082@gmail.com
אשמח להכניס לך מה שתרצי למרות שהתמונה ממש לא אמיתית
לכל המתלהבים..אל תאמינו..הכל חארטה
אני מהמר שזה גבר מתחזה כמו שחשבתי בפעם הראשונה שראיתי את הפרופיל הזה
אתה צודק גם אני בטוחה שזה גבר מתחזה כי איך בחורה יכולה לפרסם כזו תמונה נועזת עם פנים שכל המדינה תראה אותה כך ????????????
ולמה יש רק תמונה אחת בלבד אם זה אמיתי למה אין עוד תמונות נוספות ??????????
זה בטוח גבר שמצא תמונה באחד מאתרי הסקס ופירסם אותם וזה לא מפתיע יש עוד כאלה גברים כאן שהעלו תמונה אחת של איזה בחורה ואז משחקים אותה .
אני הכתובת שלך דנה רק תילחצי ואני אשמח לעשות לך לענג אותך
אני הכתובת שלך דנה רק תילחצי ואני אשמח לעשות לך לענג אותך