אני מחפשת להכיר בחור איכותי בין הגילאים 24-30 רצוי מאיזור השרון לקשר דיסקרטי ולהגשמת פנטזיות עם אופציה לצרף חברה טובה גם במידה והיא גם תאהב ותהיה בעניין..
רק פניות רציניות מגברים עם תמונה בפרופיל יקבלו מענה (תמונה של הזין שלכם לא ממש מעניינת אותי)
היי אנה :) אמנם אני לא מאזור השרון אבל אין לי שום בעיה להגיע גם לשרון. שלחתי לך הודעה בפרטי ;)
אם מעוניינת להתנסות איתי שלחי לי הודעה בפרטי ונתקדם..
משוגע לרגע אני מעדיפה להיות ישירה ולהגיד באופן ישיר מה אני מחפשת ולקבל פניות מתאימות. ברור שגם לגברים יש דרישות ואולי אני אעמוד בהם ואולי לא.... מנסה
אנושקה אני מתאים?
אנה אני לגמרי מבינה אותך
סורי אבל לוקח לי זמן עד שאני מגיעה לכל ההודעות.. :/
אנה באלי לפגש איתךך מתי את יכולה ?
חבר'ה תרדו ממנה. בחורה מקסימה ונעימה שיש לה כל זכות שבעולם לדרוש מה שתרצה.
אנה היי רזו בן 28 מרמת השרון - הרצליה עיניים כחולות שיער קצוץ , אני דיסקרטי מאוד אז אני לא אשאיר לך כאן תמונה או מספר , תשלחי בזמנך הודעה בפרטי ונראה מה זורם ,👍🏼
היי אנה מרוב שאת מבוקשת פה קשה מאוד אבל מאוד ליצור איתך קשר בפרטי
אנה אני אומנם בן 37 וניראה טוב
ואני מכפר יונה ושהחברה שלך תראה אותי היא כבר בפעם הראשונה תרצה להצטרף אז אם בא להתנסות עם בן 37 שהוא יותר צעיר ויותר הגיוני מהבני 30 שתכירי כאן והתמונה אצלי היא להמחשה בלבד מוזמנת לשלוח
לי את המייל שלך בפרטי ותקבלי תמונה שלי עם בגדים אין לי במה להתבייש
אנה אני אומנם בן 37 וניראה טוב
ואני מכפר יונה ושהחברה שלך תראה אותי היא כבר בפעם הראשונה תרצה להצטרף אז אם בא להתנסות עם בן 37 שהוא יותר צעיר ויותר הגיוני מהבני 30 שתכירי כאן והתמונה אצלי היא להמחשה בלבד מוזמנת לשלוח
לי את המייל שלך בפרטי ותקבלי תמונה שלי עם בגדים אין לי במה להתבייש
חייב לציין נקודה מאוד חשובה
לצערך דעת רוב הנשים שמחפשות סקס איכותי מוצאות אותו אצל גברים שמעל גיל 30 בגלל הניסיון והבגרות המינית
וזאת מבלי לפגוע באף אחד
בגברים צעירים יש את יצר החרמנות הבלתי נידלה שהוא דבר בפני עצמו ומדליק לא מעט
ואצל מבוגרים יש את יצר הסיפוק האיכותי שגורם לנו להשקיע בעינוג האישה קודם וזה בראש מעיינינו כי אנחנו מבינים את נפש האישה אחרת ויודעים מה חשוב יותר כי אנחנו מפיקים את ההנאה שלנו מעצם סיפוקה של האישה
אז הייתי מסכם ואומר כל שהתשובה לשאלתך תלויה במה שאת מחפשת ואיך את מגדירה איכות מה היא
יום טוב לך יקירתי
ושיהיו לך רק בחירות טובות ונכונות בהתאם לרצונך
היי מה קורה אשמח לדבר איתך אם תרצי
הי אנה אני גר בהרצליה פיתוח על הים בוילה מפנקת עם בריכה ואני אוהב לרדת אם את מעוניינת להיפגש תסתכלי בהודעות הפרטיות יש גם תמונה מלווה
עקרבון 1
אהבתי את דבריך
הייתי מוסיף את דעתי שזה צריך להיות הדדי לשני הצדדים
ואז זה הכי מהנה
זאת מחשבתי
היי בייב אני לא יודע לתת משאו שאחר לא אבל אני אחר מכולם
היי זוג בני 36 מחפשים בחורה להתנסות ראשונה ואת ממש נראת לנו
אנה מה נישמע