קהילת ייעוץ ושו"ת

guide1.jpg

עולם הסקס הוא אומנות רב תחומית. אתם מוזמנים להתייעץ עם בינה ולקבל טיפים מחברים ומשתמשים, לכל אחד יש ניסיון ועניין בתחומים שונים, ואין מומחה כבעל ניסיון.

RE:אני פה (:

מחרמן בדוק
בן 27, מעפולה
הגיב ב 04/01/2017

שלחי לי פרטי פשוט אני לא מצליח לישלוח לך זין מטורף חתיך ובעל נסיון שווה לך 😏

For you
בני 28, מירושלים
הגיב ב 04/01/2017

ואם אני יגיד לך שיש הרבה ניסיון והביטחון שלי בדברים האלה לא רואה ביטחון של גבר בן 40

For you
בני 28, מירושלים
הגיב ב 04/01/2017

אם לא תנסי לא תדעי

בינה
בת 45, מחיפה
הגיב ב 05/01/2017

מחרמן בדוק - אני די שמחה שהמערכת מסננת אותך, במקרה לא בא לי לקבל תמונות של זין Tongue Out

FOR YOU - תאמין לי שהניסיון שלי עולה על שלך, כמובן שאם לא אנסה לא אדע אבל ניסיתי כבר כל כך הרבה בגילך שאני לא מאמינה שיהיה משהו שונה... בכל מקרה אם אתה ממש מתעקש אוסיף שמראה צעיר כבר לא מושך אותי במיוחד Wink

משובש
בן 58, מרעננה
הגיב ב 05/01/2017

וגבר בגילי מעניין אותך אחרי נסיון של שנים?

מעסה צעיר
בן 37, מעמק חפר
הגיב ב 05/01/2017

הי בינה מה שלומך? הייתי שמח לשמוע את דעתך ועצתך לגבי איך אפשר ליצור עיניין אצל נשים מבוגרות יותר

בינה
בת 45, מחיפה
הגיב ב 05/01/2017

היי מעסה צעיר וחמוד Smile אצלי הכל מצויין!

אני חושבת שיצירת עניין אצל אישה מכל גיל היא דבר אינדיווידואלי מאוד, כי כל אחת אוהבת דברים אחרים. אבל לרוב כולן אוהבות תשומת לב והבעת עניין, בלי להציק, לאט לאט לפתח שיחה ולהבין מה מושך ומגרה אותה, לגרום לה להבין שיש מקום למימוש כל הרצונות שלה בפגישה, אבל לא בצורה וולגארית... 

בהצלחה Wink

מעסה צעיר
בן 37, מעמק חפר
הגיב ב 05/01/2017

תודה רבה :) אנסה להעזר בזה

bizbizone
בן 45, מחיפה
הגיב ב 05/01/2017

את אוהבת להיות בשליטה נכון?
אני אמנם מנסח זאת בשאלה אבל נראה לי שהתשובה די ברורה. חשובה לך העליונות הזאת שגברים נחשפים בפנייך בזמן שאת מסתתרת אחרי גביע של תותים.
מדוע לא תשתפי אותנו ברחשי ליבך?

בינה
בת 45, מחיפה
הגיב ב 06/01/2017

תותים בקצפת! Laughing

אבל כן, כמובן שאני אוהבת שליטה, אם כי גם להיות בצד הכנוע עושה לי את זה לפעמים Wink

משתפת מה שאני רוצה במקומות הנכונים, אם תיכנס לפורום פנטזיות תראה שאני לא מסתתתרת כל כך כמו שאתה חושב Tongue Out

בינה
בת 45, מחיפה
הגיב ב 08/01/2017

משובש - רק עכשיו ראיתי שלא הגבתי לך בכלל - אז התשובה היא כן! Embarassed גברים בגילך ובכלל בעלי ניסיון מעניינים אותי הרבה יותר מכל הילדודס שמסתובבים כאן Wink

הוסף תגובה חדשה

עליך להתחבר לאתר על מנת להשלים פעולה זו הירשם או התחבר

הרשמה חינם

לאתר הרגיל